Code Week Montenegro, u saradnji sa Mtel Digitalnom Fabrikom, ISOC-om i firmom doMEn, organizuje besplatnu programersku radionicu u okviru evropskog projekta Nedelja programiranja. Ova 12-časovna radionica će upoznati polaznike sa osnovama rada u C# i u Unity engine-u. Radionica će se održati u periodu od 23. oktobra do 26. novembra 2018. godine u prostorijama Mtel Digitalne Fabrike u Podgorici, a namijenjena je učenicima I, II, III i IV razreda srednje škole.

Programerska radionica održavaće se jednom nedeljno. Ukoliko broj polaznika bude veliki, predavanja će biti organizovana u dvije grupe, tako da će se prva grupa sastajati utorkom, a druga srijedom. Obje grupe sastajaće se u istom terminu od 18:00h do 20:00h.

Nastava će obuhvatati praktični rad na računaru, pa je potrebno da polaznici ponesu sa sobom laptop. Prijave su otvorene do 23:59, 17. oktobra 2018.

 

Prijavite se popunjavajući sledeći obrazac:

Prijava za Unity radionicu

Razred

Kako ste prvi put čuli za ovaj kurs?

15 + 14 =

Predavači

Andrija Vučković

Andrija Vučković

FullStack Developer

Osim što je odličan u svom poslu, Andrija je veoma temeljan i posvećen onome što započne. Andrija je završio studije Računarskih nauka na Prirodno-matematičkom fakultetu u Podgorici, i to dok je već uveliko pisao kod bez greške. Radi u kompanijama ME-net i Alicorn gdje vodi projekte, programira, konfiguriše brojne servere i projektuje baze podataka. U istoriju Code Week Montenegra će ući kao organizator prvog događaja ikad!

Nataša Popović

Nataša Popović

Software Developer

Ekspert je za razvoj tema i pluginova za WordPress. U stanju je da nagovori svaki web server da radi ono što mu ona naredi. Redovno studira računarske nauke i govori jezikom matematike. Voli vozove i ne voli da vozi jer se ne snalazi dobro u prostoru. Skromnost i istrajnost, smisao za humor i nesvakidašnji stil čine je najzanimljivijom samoproglašeno – introvertnom članicom CodeWeek tima.

Milutin Pavićević

Milutin Pavićević

Software Developer i UX dizajner

Dugogodišnji borac za zaštitu korisničkog iskustva na svim online i offline frontovima. Kod njega je svaki vebsajt, aplikacija i servis istraživanje, analiza i učenje, a onda i primjena na svojim projektima. Kombinuje dizajn i programiranje, matematiku i psihologiju, u proizvode i servise uz puno ljubavi. Vječiti istraživač i hodajuća enciklopedija.
Bojan Bulatović

Bojan Bulatović

Software Developert

Student računarskih nauka koji je u stanju da natjera i najrazličitije aplikacije na najudaljenijim serverima da pričaju zajedničkim jezikom. Pretvara apstraktne opise u logičke probleme i sistematski ih rešava. Rado prihvata nove izazove, uključujući i rad sa digitalnim oglašavanjem. Pored dobre muzike, uživa u društvenim igrama, a sklon je i iznenadnim doskočicama.